Conform legislației în vigoare (OUG 34/2014), renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Astfel, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul, că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului/produselor. 

Renunțarea la cumpărare în termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Plata transportului pentru retur o va suporta cumpărătorul.
Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (în ambalajul original, fara urme de utilizare, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte și documentele care l-au însoțit).

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru sau livrate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu nu sunt considerate comert la distanta, intrucat pot fi vizualizate, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.

Pentru a returna produsul, vă rugăm să respectați următoarele:

  • să ne înștiințați telefonic sau printr-un email la contact@inavo.ro unde sa specificați numărul si data comenzii dvs. cat si contul IBAN pentru rambursarea contravalorii comenzii.
  • să ambalați produsul corespunzător, pentru a proteja ambalajul original
  • să predați coletul numai la Fan Courier ( făra valoare ramburs si cu plata transportului la expeditor ).

Detalii: Dacă produsul este trimis în garanție sau dacă am trimis noi o comandă/produs greșit din eroarea noastră, plătim noi transportul pentru retur; dacă renunțați la cumpărare sau ați făcut o comandă greșită, transportul retur va trebui să îl suportați dvs. 

Rambursarea contravalorii produsului se va face în cel mult 30 de zile de la retur și doar în contul bancar al cumpărătorului.  

Adresă returnări:
S.C. Inavo Vision S.R.L.
Str. George Bacovia, nr.28
040692, București
Jud. București, ROMÂNIA
Tel: 0723.167.669

___________

SC Inavo Vision SRL NU acceptă retur la:
– Produsele cu ambalajul deteriorat, fără etichetele și inscripționările specifice
– Produsele care nu se află în ambalajul original în care au fost livrate
– Produsele lipsite de accesoriile și componentele originale
– Produsele care prezintă urme de utilizare sau montaj
– Produsele care prezintă urme de lovituri, șocuri mecanice, zgârieturi, rupturi, fisuri, etc.